Αγάπη, Αφθονία και Αποδοχή

Όταν επιλέγεις να παρατηρείς τον κόσμο μέσα από την οπτική της Αφθονίας, συνειδητοποιείς ότι τη στιγμή που προσφέρεις με Ανιδιοτέλεια και Γενναιοδωρία τα Δώρα σου στον κόσμο, αυτόματα λαμβάνεις με Ανιδιοτέλεια και Γενναιοδωρία τα Δώρα που η Ζωή έχει να σου προσφέρει!

Μία όμορφη ερώτηση που μπορείς να κάνεις στον Εαυτό σου και να δουλέψεις επάνω σε αυτή είναι: Επιτρέπω στον Εαυτό μου να λαμβάνει; Και πάντα να θυμάσαι πως το λαμβάνω δεν αφορά μόνο υλικά αγαθά… Αφορά να μπορούμε και να επιτρέπουμε στον Εαυτό μας να λαμβάνει Αγάπη, Θεραπεία, Βοήθεια, Αποδοχή…

Χρειάζεται μέσα σου να νιώθεις ότι υπάρχει Ισορροπία ανάμεσα στο Δίνω και το Λαμβάνω, γιατί μόνο όταν νιώθεις αυτή την Ισορροπία, μπορείς να δίνεις Ελεύθερα, χωρίς να αγωνιάς, χωρίς να προσδοκάς και χωρίς να φοβάσαι ότι μπορεί και να μην λάβεις πίσω…! Τα πάντα είναι ενέργεια…! Και η ενέργεια που εκπέμπεις επιστρέφεται πάντοτε πίσω σε Εσένα, στο πολλαπλάσιο!

Χρειάζεται να απελευθερώσεις τις τύψεις και τις ενοχές σχετικά με τα υλικά αγαθά που επιθυμείς να έχεις και του δικαιώματός σου να λαμβάνεις κιόλας και όχι μόνο να δίνεις! Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να επιθυμείς να έχεις υλικά αγαθά και να λαμβάνεις αυτά που επιθυμείς, γιατί βρίσκεσαι εδώ για να φέρεις Ισορροπία ανάμεσα στο πνεύμα και την ύλη! Είσαι εδώ για να Υλοποιείς, για να δίνεις μορφή στην ενέργεια που ονομάζουμε Πνεύμα… Εξάλλου τα υλικά αγαθά δεν έχουν να κάνουν με άψυχα αντικείμενα, αλλά με την ενέργεια που μέσα τους «κρύβουν» και το ποιος επιλέγεις ότι Είσαι καθώς τα υλοποιείς και τα απολαμβάνεις!

Σκοπός είναι να μην γίνεται η απόκτησή τους αυτοσκοπός σου, να μην εξαρτάται δηλαδή η Ευτυχία σου και η Αξία σου από αυτά, αλλά τα υλικά αγαθά να είναι μία προέκταση της Αγάπης, της Ευτυχίας και της Αναγνώρισης του Θεαυτού σου, δηλαδή του Ποιος Πραγματικά Είσαι! Ότι Είσαι μέρος ενός Θεού Παντοδύναμου, Πάνσοφου, Τέλειου, ο οποίος είναι μόνο Αγάπη, Αφθονία και Αποδοχή…!

Η Ζωή στη Γη αφορά την Ισορροπία ανάμεσα στην ενέργεια που ονομάζουμε Πνεύμα και την μορφή που επιλέγουμε να δίνουμε σε αυτή την ενέργεια, εδώ στη Γη!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.