Διαχείριση δύσκολων συναισθημάτων

 

Τον κατηγορείς για το περιβάλλον, την δουλειά σου, το άγχος, τον σύντροφό σου, τα παιδιά, όμως η αλήθεια παραμένει – τα συναισθήματά σου είναι δικά σου και για να παραμείνεις σε ισορροπία. Η συναισθηματική αναταραχή επηρεάζει άμεσα όχι μόνο τη διάθεσή σας, τις σκέψεις σας και τις σχέσεις σας, αλλά και τη φυσική σας ευημερία καθώς και την πνευματική σας σύνδεση.

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε και να εργαστείτε για τη διαχείριση δύσκολων συναισθημάτων. Εδώ είναι μερικοί τρόποι να κάνετε. 

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθάνεστε να
ρωτάτε τον εαυτό σας, “Γιατί νιώθω αυτόν τον τρόπο;” Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του κεφαλιού και των συναισθημάτων που οδηγούν στην ευκολότερη επεξεργασία των συναισθημάτων.

Μιλώντας σε κάποιον
όταν μιλάμε σε κάποιον Είτε πρόκειται για θεραπευτή Ένας σύζυγος είτε ένας φίλος, είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε τα συναισθήματά μας και να αναφερθούμε σε αυτά που συμβαίνουν μαζί μας και τις ζωές μας, καλές και κακές. Το να το βγάζεις είναι ένας τρόπος για να θεραπεύσουμε. Επίσης μας δίνει Κατεύθυνση με αυτό που πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια.

Συγχώρεση
Συγχώρεση προς τον εαυτό σου Και άλλοι είναι πρωταρχικής σημασίας στη συναισθηματική σταθερότητα. Περισσότερο δέχεσαι το παρελθόν και ασχολείσαι με αυτό Το πιο συναισθηματικά σταθερό γίνεσαι – τελικά οδηγώντας σε πιο αρμονική εσένα.

Ελευθέρωση.
Συνειδητά κάντε την απόφαση να αφήσει να πάει. Αν είναι στο παρελθόν, είναι πια και ο μόνος που κρατάει ζωντανός είναι εσύ. Ζει στο μυαλό σας και μόνο το σώμα. Η εύρεση της ακινησίας και της ειρήνης στην παρούσα στιγμή θεραπεύει.Καλλιέργεια μιας τακτικής προσοχής ή πρακτικής διαλογισμού για να αφήσουμε το παρελθόν.

Επιλέξτε να θεραπεύσετε
όταν έχετε εμπειρία αρκετή υπομονή, υπάρχει ένα σημείο όταν πρέπει να κάνετε την επιλογή να θεραπεύσει. Όταν όλα λέει και τελειώσει, το πρώτο βήμα είναι να κάνει την απόφαση. Η επιλογή να είναι ευτυχισμένη και η επιλογή να θεραπευτεί. Χρειάζεται χρόνο, προσπάθεια και πρόθεση, αλλά οι ανταμοιβές της θεραπείας του συναισθηματικού σας σώματος είναι ανυπολόγιστες (και μπορούν να θεραπεύσουν τη ζωή σας)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.